گزارش قربانی در خیریه شعف - 26 خرداد 1405

گزارش قربانی در خیریه شعف – 26 خرداد 1405

💢 گزارش اجرای پویش قربانی خیریه شعف 💢

بسم الله الرحمن الرحیم

در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۵، به لطف پروردگار متعال و با مشارکت ارزشمند خیرین نیک‌ اندیش، پویش قربانی خیریه شعف با هدف حمایت از خانواده های کم برخوردار و گسترش فرهنگ همدلی و مهربانی برگزار شد. 🌿

در این اقدام خداپسندانه، تعداد ۱۵ قطعه مرغ و خروس تهیه و پس از آماده سازی، میان خانواده های نیازمند ساکن شهرک بهزیستی در حاشیه شهر کرمانشاه توزیع گردید.

تمامی مراحل این پویش با رعایت احترام، حفظ کرامت انسانی و توجه به شأن خانواده های عزیز انجام شد تا این کمک علاوه بر تامین بخشی از نیاز های معیشتی، پیام آور مهر، محبت و همدلی نیز باشد. 🤲

بی شک تحقق چنین برنامه هایی بدون همراهی، اعتماد و حمایت خیرین گرانقدر امکان پذیر نخواهد بود. حضور ارزشمند شما نشان می دهد که هنوز دل های بسیاری برای یاری رساندن به همنوعان می تپد و دست های مهربانی برای ساختن روز هایی بهتر در کنار یکدیگر قرار می گیرند.

هر مشارکت، هر قدم و هر کمک هرچند کوچک، می تواند چراغ امیدی در زندگی خانواده ای روشن کند و لبخندی از جنس آرامش و دلگرمی بر چهره آنان بنشاند. 🌸

خیریه شعف ضمن قدردانی صمیمانه از تمامی خیرین و همراهانی که در اجرای این پویش سهیم بودند، از خداوند متعال برای همه شما سلامتی، برکت و توفیق روزافزون مسئلت دارد.

امیدواریم با لطف الهی و تداوم حمایت های شما عزیزان، بتوانیم در آینده نیز گام های موثرتری در مسیر خدمت رسانی و حمایت از خانواده های نیازمند برداریم.

با سپاس و احترام
خیریه شعف

🌷 مهرتان ماندگار و دلتان سرشار از خیر و برکت 🌷

نظرات

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد *